Verzendmogelijkheden

Wij verzenden binnen Nederland en België.

​

​Wij bieden twee verzendopties aan. Namelijk via een luchtkussenenvelop of via een brievenbuspakketje+ (alleen NL) via PostNL. Wanneer je kiest voor een envelop zijn de kosten afhankelijk van het gewicht. Pakketten via een brievenbuspakketje+ worden verzonden met een track & trace. Zodra jouw bestelling is aangemeld bij PostNL ontvang je direct jouw track & trace op het opgegeven mailadres. Kosten voor een brievenbuspakketje is €3,90 binnen NL. Voor beide verzendopties hoef je niet thuis te blijven, wel zo makkelijk!

​

Bij bestellingen boven de €25 verzenden wij jouw pakket gratis.

 

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. We streven er naar om jouw bestelling dezelfde of volgende dag te verzenden. Mocht het om onvoorziene omstandigheden langer duren, nemen wij contact met je op. Heeft de bezorging van jouw bestelling spoed? Neem dan graag even contact met ons op via info@sieradenboetiek.nl.

 

Ervaar je problemen met het invoeren van een kortingscode? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

 

Retourbeleid

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren*. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van jouw huis zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Na ontvangst van de retournering zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Het retourformulier vind je hier.

​